logo
FOODSPIRATION

Getest: Hellofresh box met ingrediënten + recepten (+ kortingscode!)

210814154421hellofreshblogimage.jpg

Als foodie denk je al snel dat iedereen in je omgeving net zo veel bezig met eten als jijzelf, maar in de praktijk blijkt dat vaak helemaal niet zo te zijn. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik kan als ik ’s avonds in bed ga liggen al met mezelf brainstormen over wat ik de volgende dag ga eten. Als ik op de markt voor een kraam sta weet ik vaak precies wat ik nodig heb om de nog in mijn koelkast aanwezige producten aan te vullen tot een nieuwe maaltijd, en ik maak vaak expres extra porties zodat ik de leftovers kan gebruiken als lunch voor de volgende dag. Maar goed, dat is voor veel mensen veel te veel gedoe – en terecht.

Hellofresh, vis, aardappeltjes, wortel

Heekfilet met geroosterde bospeen en gebakken tijmkrieltjes

 

Als je liever niet teveel na wil denken over je eten, maar wél graag een gezonde maaltijd kookt, dan is de HelloFresh box een uitkomst. Deze box bevat alles wat je nodig hebt voor een maaltijd en wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Je kunt zelf kiezen of je een box bestelt met 3 maaltijden of met 5 maaltijden, afhankelijk van je agenda. Ook kun je het aantal personen aangeven, dus of je nu met zijn vijven eet of in je eentje; je kunt altijd een gezonde maaltijd bereiden! Ter illustratie, met de ingrediënten in mijn box kon ik de volgende drie gerechten:

– Heekfilet met geroosterde bospeen en gebakken tijmkrieltjes

– Geroosterde runderworst in tomatensaus met penne integrale en salade

Curry met spinazie, pompoen en cashewnoten

Hellofresh, curry, recept, hello, fresh, foodbox, foodness, test, review

Curry met spinazie, pompoen en cashewnoten

De recepten zijn niet al te ingewikkeld en zorgen ervoor dat je jezelf en/of je gezin toch weer eens wat anders voorschotelt. Want laten we eerlijk zijn: iedereen heeft een lijstje met bepaalde favoriete gerechten, en als je niet oplet eet je elke week hetzelfde. Ik probeerde de HelloFresh box en ontdekte bijvoorbeeld dat het bijzonder lekker is om pompoen in een curry te doen – iets wat ik zelf niet zo snel geprobeerd zou hebben. Benieuwd naar dit curry recept? Je kunt het hier vinden!

Hellofresh, box, test, pasta, tomatensaus, recept, worst

Geroosterde runderworst in tomatensaus met penne integrale en salade

Wat ook de moeite van het benoemen waard is, is dat zo’n box je ook bewust maakt van het feit dat je producten vaak veel creatiever kunt (her)gebruiken dan je zelf denkt. In mijn box zat bijvoorbeeld een doosje met verse tijm, dat je eerst gebruikt voor de krielaardappeltjes bij de vis, een dag later strooi je het door je tomatensaus en je kunt het weer een dag later nog toevoegen aan een salade. Op zo’n manier gebruik je echt de hele plant, en liggen er niet nog een paar takjes zielig te verschrompelen in je koelkast.

De Hellofresh box kun je hier bestellen. Ga jij het proberen?

Pssst: Wil je korting op je eerste HelloFresh box?

Ik mag €10,- korting geven op je eerste en tweede box, die vanzelf verrekend wordt in je totaalbedrag. Gebruik onderstaande code in het bestelproces, dan kun je de box nóg laagdrempeliger uitproberen!

Korting: €10,- korting op je eerste en tweede box

CodeGEN2X10NL

Looptijd: 1-07 t/m 31-12

Actievoorwaarden

Bij bestelling van een Original- Veggie- of Familybox krijg je op de eerste 2 boxen €10,- korting per box. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties