logo
FOODSPIRATION

Groter groeien & mensen blij maken – lactosevrije webwinkel

080615162607Renateimage.png

Wat is het toch ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen. Dat is de reden dat we met onze lactosevrije (web)winkel zijn begonnen! Neem nu een mevrouw die al jaren lactose- en glutenintolerant is. Nergens kon zij een brood vinden wat ondanks deze beperkingen ook nog eens lekker smaakte. Wat was zij blij dat ik sinds korte tijd een samenwerking heb met een bakker die lactose- en glutenvrij brood bakt! Op deze manier kon ze, via mij, haar bestelling heel makkelijk plaatsen. Dan een meneer die met enige regelmaat flesjes koffiemelk bij me bestelt om hiervan panna cotta te maken; een jong meisje dat verzot is op de yoghurt en waarvan de moeder bijna iedere week een aantal stuks bestelt; en een mevrouw die verzot is op koekjes bakken en hiervoor dus iedere twee maanden bijna een kilo boter bestelt. Natuurlijk lopen dingen niet altijd allemaal zoals ik zou willen; samenwerkingen die door een of andere reden niet van de grond komen, een enkele negatieve reactie en afspraken die niet worden nagekomen. Jammer, maar dit weerhoudt mij niet van mijn doel. 

 

cookie dough, oats, havermout, overnight, ontbijt, alpro, foodness, gezond, lactosevrij

 

Op 16 mei jl. stond ik met een deel van mijn assortiment bij de AH XL te Eindhoven. Leuk om op deze manier mensen met mij en mijn producten kennis te laten maken. Wel spannend hoor! Helaas kan ik niet altijd aan zulke leuke activiteiten mijn bijdrage leveren omdat ik naast het runnen van mijn shop ook nog gewoon 4 dagen werk,  maar als het zo uitkomt ben ik van de partij! Ondertussen heb ik toch wel een aantal mensen – ik schat een stuk of 60 – die mij met enige regelmaat weten te vinden. Er is dus een groei gaande, wat dus tot gevolg heeft dat ik sinds 5 mei j.l. ook iDeal voor de Nederlandse klant en MisterCash/Bankcontact voor mijn Belgische klanten kan aanbieden. Een hele positieve verandering wat betalen voor iedere klant een stuk makkelijker maakt. Daarnaast zal ik in de maand juni de winkel in verband met een nodige verbouwing voor een maand moeten sluiten. Momenteel kom ik ruimte tekort en ook de koel- en vrieskasten worden te klein. Het is lastig, maar als ik mijn klanten hierna een nog groter assortiment aan kan bieden kan het alleen maar positief ontvangen worden. 

 

En tot slot nog iets heel leuks; er zal vanaf 1 juni een auto van Lactosevrijwinkelen rondrijden. Ja, echt waar, mijn eigen witte bedrijfsauto met aan beide kanten mijn logo, hoe gaaf is dat? Dus grote kans dat je mij ziet rijden als ik onderweg ben om mijn bestellingen te bezorgen! Al met al weer een hele verandering, maar dat is alleen maar goed, zo kan ik groter groeien…

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties