logo
FOODSPIRATION

Ja, het kan: gezonde voeding uit de magnetron

magnetron of oven

Magnetronmaaltijden uit de supermarkt hebben in het verleden een slecht imago gekregen. Natuurlijk, het was heel makkelijk voor op die dagen dat je echt even geen tijd had om te koken, maar je wist ook dat het niet de gezondste maaltijd was die je op tafel kon zetten. Er zat vaak een te grote hoeveelheid zout in, bijvoorbeeld, en veel bewerkte voedingsmiddelen. Wil je kiezen voor gezonde voeding, dan geldt in deze tijd nog steeds dat magnetronmaaltijden uit de supermarkt niet altijd de beste keuze zijn. Toch betekent dit niet dat je helemaal niet gezond en verantwoord kunt eten uit de oven of magnetron.

Verse, gezonde en lekkere gerechten eenvoudig opwarmen

Het is tegenwoordig zeker wel mogelijk om een maaltijd op te warmen in de oven of magnetron met de zekerheid dat je gaat genieten van een gezonde, vers en ook nog lekkere maaltijd. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij Factormeals.nl, waar je de keuze hebt uit een groot assortiment maaltijden. Je kunt zelfs kiezen voor complete maaltijden die voldoen aan specifieke voedingsschema’s waar je je misschien aan wilt houden, zoals vegetarisch of koolhydraatarm. Heb je even weinig tijd om te koken, dan heb je deze maaltijden in een paar minuten opgewarmd en staat er een gezonde, lekkere maaltijd voor je klaar.

Gezonde magnetronmaaltijden en tóch een verantwoord dieet

Je wilt waarschijnlijk zo gezond en verantwoord mogelijk eten. Dit kan wanneer je kiest voor voedzame en lekker verse maaltijden die je eenvoudig opwarmt in de oven of magnetron. De maaltijden zijn samengesteld door diëtisten die veel aandacht hebben besteed aan een goede samenstelling, ook wanneer je je aan bepaalde voedingsschema’s wilt houden. Kies voor eiwitrijk, koolhydraatarm of juist een heel gevarieerde maaltijd. Vervolgens worden de maaltijden door ervaren chefs bereid, helemaal vers en met aandacht voor smaak. Hierdoor weet je zeker dat het gerecht smakelijk is en dat alle belangrijke voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Je maaltijd smaakt echt alsof deze zojuist in de keuken van een restaurant gemaakt is. Dat is lekker!

Bij je thuis bezorgd

Het fijne is ook wel dat je de maaltijden gewoon aan huis bezorgd kunt krijgen wanneer jij het wilt. Ze blijven tot wel een week vers en na opwarmen blijven ze smaken alsof ze zojuist klaargemaakt zijn. Dit heeft ook te maken met het feit dat er uitsluitend verse kwaliteitsproducten worden gebruikt voor het bereiden van de maaltijden. Heb je dus eens weinig tijd om te koken? Dan kun je nu ook heel gezond en verantwoord eten vanuit de oven of magnetron!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties