logo
300315180440webprintimage.jpg

Je hebt al genoeg kaarsen, bloemen en body lotion gegeven zodat ze haar hele leven vooruit kan, maar nu is je moeder/vriendin/schoontante alwéér jarig. Wat geef je dan? Een gepersonaliseerd receptenboek natuurlijk! Je kunt er zelf een thema aan hangen en het hele boek precies zo indelen als jij goed acht. In deze drie stappen maak je een perfect kado! Ik maakte dit boek bij Webprint, waar je zo’n fotoboek helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen.Je kiest het formaat (XL, natuurlijk!), het aantal pagina’s en vervolgens het type papier. Voor het mooiste resultaat koos ik voor echt fotopapier, wat net een wat chiquere uitstraling geeft.

 

fotoboek, webprint, fotografie, foto

 

Stap 1.

Bedenk een structuur. Het is verstandig om volgens een plan te werken, zodat je niet halverwege bedenkt dat je het beter helemaal anders had kunnen aanpakken. Een aantal suggesties:

 

– Deel recepten per streek of plaats

– Bedenk een aantal stemmingen (kater, verliefd, moe)

– Bedenk een aantal situaties (date night, lazy sunday, feestje, early morning)

– Celebrities en hun favoriete recepten

 

webprint, fotoboek, foto, foodness, fotografie, food

 

Stap 2.

De allerbelangrijkste stap: selecteer de foto's! Let altijd goed op dat je foto's gebruikt die van hoge kwaliteit zijn, wat letterlijk betekent dat ze veel pixels bevatten. Je kunt altijd spelen met het formaat, dikkere randen, of kies een van de andere Webprint opties, zoals het toevoegen van gekke afbeeldingen (van paperclips tot een voetbal).

 

fotografie, food foto, boek, webprint

 

Stap 3.

Voeg tekst toe. Voor een receptenboek is het natuurlijk belangrijk dat de ingrediënten genoemd worden, evenals de bereidingswijze. Daarnaast is het ook leuk om er persoonlijke opmerkingen bij te zetten, bijvoorbeeld op een digitale post-it. Neem vooral de tijd voor het knutselen aan je digitale foto/receptenboek, want het is heerlijk om te blijven schuiven en prutsen met tekstjes en foto's! Bijna net zo leuk als het zien van het gezicht van de gelukkige die dit kado uiteindelijk in ontvangst mag nemen.

Succes!

 

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties