logo
FOODSPIRATION

Lastig wakker worden? Niet met deze wekker die koffie zet

Lastig wakker worden? Niet met wekker die koffie zet | Fun - Foodness.nl

Ook altijd zo’n moeite met opstaan? Genoeg van die wekker die je weinig subtiel uit dromenland brult met zijn alarm op standje vuvuzela? Had je maar een persoonlijke assistent die je ’s ochtends een kopje vers gezette koffie voorschotelde, zodat je rustig wakker kan worden met de geur van het zwarte goud in je neusgaten…

Goed nieuws. Dat kan! De wekker van Barisieur zet niet alleen een alarm voor je, maar zet ook meteen een kopje filterkoffie zodat je de dag goed kunt beginnen. Bovendien staat-ie beeldig op je nachtkastje. Ik geef toe, het is een ontzettend hipster ding met een prijskaartje waar de gemiddelde Senseo drinker steil van achterover slaat, maar om de een of andere reden wil ik het toch hebben. En daarin ben ik niet de enige: o.a. Richard Branson van Virgin stapte als investeerder in het bedrijf, zodat de startup inmiddels van jongensdroom is geëvolueerd tot Serieuze Business.

Tip: mocht je het voor jezelf een te grote investering vinden, dan kan het helpen om de video te laten zien aan gadget-gevoelige manspersonen in je omgeving. Naar mijn eigen ervaring zijn die gevoeliger voor trends op het gebied van tech. Wie lachend €1000 aftikt voor een nieuwe iPhone die 1,5 centimeter groter is dan de vorige en verder precies hetzelfde doet, kan ook best bijna €500 neerleggen voor een wekker die verse koffie zet. Toch?

Lastig wakker worden? Niet met wekker die koffie zet | Fun - Foodness.nl

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties