logo
FOODSPIRATION

Nieuw avontuur: webwinkel vol lactosevrije producten

080714120821Renate13Image.jpg

Het is een feit; mijn eigen webwinkel is geopend! Na een lange tijd wikken en wegen (ik ben geen risiconemer, het liefste wil ik alle mogelijke scenario’s bedacht hebben) heb ik toch de grote stap gezet. Als eerste ging ik op naar de KvK (Kamer van koophandel) om mijn bedrijfje in te laten schrijven. Na 15 minuten stond ik weer buiten, maar nu als eigenaar van een webwinkel.

 

En dan de vraag: wat is nu de logische volgende stap? Het bedenken van een naam… Ik heb tientallen namen opgeschreven, weggestreept, weer nieuwe bedacht, maar toen kwam het 'Eureka-moment'. Waarom niet gewoon in dezelfde stijl verder als Lactosevrijgenieten? En toen kwam ik uit op de meest pakkende naam: Lactosevrijwinkelen.nl! De naam staat precies waar de webwinkel voor moet staan. Ik heb het meteen vastgelegd en een hostingsbedrijf gezocht om de webwinkel te bouwen. Gelukkig vond ik snel wat ik in gedachten had en kon ik enthousiast beginnen met het vullen van de winkel. Alle producten moesten op de foto gezet worden, en ingevoerd met bijbehorende informatie erbij. Momenteel kun je er nog alleen 'droge' waren kopen, maar vanaf 1 oktober zal dit aangevuld worden met koel- en diepvriesproducten.

 

 

Daarna begon het lange wachten. Maar ineens was het zover: mijn eerste aanmelding en bestelling waren een feit. Wat was ik blij en opgelucht! Nu vasthouden en doorzetten, wat ik zeker ga doen. Mijn doel? Ik wil een plek (lees: webwinkel) creëren waar alle producten lactosevrij zijn en klanten echt als koning behandeld worden. De kop is eraf en ik ga ervoor! Het assortiment is nu nog beperkt, maar zal gestaag groeien, vanaf oktober moet het assortiment groot genoeg zijn om bijna alles van je gading te vinden. Wil je eens een kijkje nemen, dan is hier de link.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, uitbreidingen van het assortiment, geen nieuwtjes missen? Like dan de speciale Facebook-pagina of volg het speciale bord op Pinterest!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties