logo
FOODSPIRATION

Op de redactie bij Foodness.nl – okt ’14

091014143347hello.jpg

Op de redactie van Foodness, op dit moment bestaande uit Claartje, Esther en Mylène, zijn we weg van eten. En zeg nou zelf; het is toch geweldig om daar de hele dag lang mee bezig te zijn? Dat vinden wij ook! Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Wij geven jullie graag een kijkje achter de schermen.

 

Bites we love, foodness, snack

 

Post! En nog een bijzonder leuk pakketje ook: Bites We Love is een doosje met vier zakjes gezonde snacks. Da's handig, want dan hoef je dus geen pakken ongezonde koekjes en zakken chips in huis te halen en kun je wél lekker snaaien als je daar zin hebt. Zonder meteen vijf (oké, acht) chocolate chip cookies weg te werken. Briljant concept, dit.

 

 

v-bomb veggie juice, sap, juice, gezond, foodness

 

V-Bomb veggie juice
Deze sappen zijn helemaal Foodness-proof. 500 gram groente en fruit worden koud geperst tot 250 milliliter puur sap. Dus mét veel vitamines, zonder conserveermiddelen. Daar worden we blij van.

 

Clipper, thee, smoothie, foodness

 

Thee van Clipper
We zijn op de redactie echte thee-slurpers. De hele dag door, iedere dag drinken we thee. Thee van Clipper is 100% biologisch en fairtrade. Met de groene thee met chai smaak maakte Claartje deze smoothie, die zaterdag online komt. Lekkerrrr!

 

cheesecake cupcake, cereal, winnen, taart, foodness

 

Suikerarme koekjes
En bij thee horen… KOEKJES! Wij probeerden voor het eerst kokoskoekjes van Céréal bij de thee. Mmm… Deze heeft Mylène gelijk maar in lekkere cheesecake cupcakes verwerkt. En geloof ons maar als we zeggen dat die echt de moeite waard zijn! Pssst: je kunt ook 5x een pakket van Céréal winnen waarmee je deze taartjes zelf kunt maken. Kijk hier voor de winactie!

 

 

We love smoothies, workshop, #welovesmoothies, foodness

 

We Love Smoothies workshop
In het weekend gaf Claartje samen met Daisy van Ilovehealth de eerste serie We Love Smoothies workshops. Spannend, maar het was een groot succes! Zaterdag komt de video online die we die zaterdag opgenomen is, zodat je goed kunt zien hoe gezellig het was. Workshop gemist? Lees hier hoe je een goed gevulde goodiebag kan winnen!

 

 

Na een dagje op de redactie kwam Mylène thuis om daar weer lekker de keuken in te duiken. Afgelopen week had ze een spinaziesalade met pompoen mee. Eventjes lunchen, zodat ze daarna weer lekker aan de slag kan.

 

 

Ook ging ze met Miranda (links) van Vrouwen.nl naar het Lifestyle lab van We PR en Miss Publicity in Amsterdam. Er waren allerlei (al dan niet) gezonde hapjes om te proeven en er was vooral veel chocolade. Joehoe! Dat zegt al genoeg over hoe erg ze zich wel niet hebben vermaakt. Vooral de repen van Lovechock vielen erg in de smaak, evenals de organic skin care van Dr. Alkaitis – als je een chocolade lip balm maakt, dan heb je onze aandacht!

 

 

#tostideluxe, tosti, heinz, foodness, workshop

 

Ziet dat er niet lekker uit? We zijn al hard aan het werk voor de komende recepten. Deze tosti maakte Claartje tijdens de #tostideluxe workshop van Heinz. Houd de website volgende week goed in de gaten, dan zie je het recept voorbij komen!

 

Tot volgende maand, lieve foodies!

Claartje, Esther & Mylène

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties