logo
FOODSPIRATION

Proefpakketten proeven

180314120213BlogRenate8Image.jpg

Zo af en toe word ik benaderd door een fabrikant met het verzoek om een aantal van zijn producten te proberen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te doen! De eerste ervaring hiermee was met bakker Antoon Groot-Koerkamp. Deze bakker was erg enthousiast en nodigde mij en mijn man uit om een bezoekje te brengen aan zijn bakkerij. Al is Genemuiden niet echt bij mij in de buurt, de afspraak was toch snel gemaakt. Na een rit van ongeveer 2 uur kwamen wij daar aan. We werden zeer enthousiast ontvangen, het hele productie proces van deze bakker passeerde de revue tijdens de rondleiding. Daarna wilden wij weer voorzichtig huiswaarts keren, maar dat mocht niet van Antoon. “Ik kan jullie natuurlijk niet laten gaan zonder dat jullie mijn producten gekeurd hebben, de tafel voor de lunch staat al gedekt”. Na een uitgebreide lunch met vers brood uit zijn eigen bakkerij (verser kan natuurlijk niet!) en met een doos met brood om thuis te proberen, gingen wij met een zeer voldaan gevoel naar huis, een ervaring rijker. Antoon is overigens nu bezig om te kijken of hij zijn brood via een webshop voor heel Nederland beschikbaar kan maken.

 

Recent heb ik het volledige assortiment van Rice Dream toegezonden gekregen, dit is een fabrikant van ‘melkproducten’ op basis van rijst, haver, noten, amandel of kokos, dus volledig vrij van dierlijke producten. Normaal gezien koop ik dit zelf nooit – waarom niet weet ik eigenlijk niet – maar bij het keuren bleek een aantal smaken van Rice Dream zeer lekker te zijn en ik zal ze in de toekomst zeker gaan gebruiken.

 

 

Op een soortgelijke manier kreeg ik ook het een en ander toegestuurd van de Groene Buik (snoepgoed, maar dan volledig arm aan toevoegingen dus puur natuur). Buiten het feit dat deze snoepjes er lekker uitzagen en nog beter smaakten, zijn ze ook lactosevrij, suikervrij, glutenvrij en sojavrij. Dus ook mensen met een andere allergie of overgevoeligheid kunnen deze snoepjes gebruiken.

 

Al mijn bevindingen plaats ik op Facebook, Pinterest en andere soorten social media om zo de fabrikant (maar ook mijzelf) meer bekendheid te geven. Elkaar helpen is hierin een must! Wel belangrijk is dat ik eerlijk moet zijn: als ik iets niet lekker vind zal ik dit ook aangeven, maar er wel bij vermelden dat dit mijn smaak is en dat iemand anders het wellicht heerlijk vindt. Omdat mijn website is ontstaan uit het feit dat ik mensen wil helpen en dus hiermee geen geld verdien, wil ik ook alleen de producten ontvangen. Ik wil dus geen geld van de fabrikant ontvangen als ik een stukje plaats op mijn website. Dit soort van reclameverdiensten sluit ik uit. Mijn uitgangspunt wil ik behouden. Het enige wat ik wil als ik een product getest heb, is mijn bezoekers hierover informeren. Dus, fabrikanten van Nederland, wanneer jullie lactosevrije producten hebben en deze (kosteloos) willen laten proberen, met een recensie, dan weten jullie mij te vinden! 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties