logo
RECEPT

3x Plantaardig ontbijt

3x gezond & plantaardig ontbijt
INGREDIËNTEN

Of ik mijn mede-bloggers als concurrenten zie – dat is een vraag die me regelmatig gesteld wordt. Welnee, we zien elkaar eerder als collega’s, en kunnen juist van elkaar leren! Wat gezonde ontbijtjes betreft, bijvoorbeeld. Ik weet dat ik dol ben op ontbijtjes, maar mijn mede-bloggers kunnen er ook wat van. Twee weken geleden maakte ik een skinny bananensplit, waarvoor ik de nieuwe Alpro Mild & Creamy Naturel gebruikte. Dat vond Alpro zo leuk dat ze me vroegen om mijn Ontbijt Top 3 te maken naar aanleiding van recepten van andere food en health bloggers, waarvoor zij ook Mild & Creamy gebruikt hadden. Voila, mijn top 3!

3x gezond & plantaardig ontbijt

Op nummer 3:

Healthyfan’s Mango Avocado Ontbijt

Tijdens een reisje naar NYC (lucky bastard) spotte Jenny dit ontbijtje ergens op een menukaart. Je maakt het door Alpro Mild & Creamy naturel te versieren met blokjes avocado, blokjes mango, een flinke drup honing en wat verse koriander. Kijk op Healthyfans.com voor het volledige recept! Aangezien ik zelf op 20 juni weer in mijn lievelingsstad of all times ben, heb ik nu al besloten dat ik net als Jenny op zoek ga naar originele (ontbijt)recepten in New York. Maar eerst dit mango avocado ontbijtje maar eens proberen!

 

3x gezond & plantaardig ontbijt

Op nummer 2:

Fannetiek’s AlproAbriCake

Want: cake. Anne maakte haar ontbijtcake o.a. met boekweitmeel en zelfrijzend bakmeel, gemengd met Alpro Mild & Creamy Ongezoet, eieren, abrikozen en cranberries. Wát een goed idee. Kijk op Fannetiek.nl voor het precieze recept!

 

3x gezond & plantaardig ontbijt

Op nummer 1:

Annemerel’s Açaí Bowl

Natuurlijk móest ik een açaí bowl kiezen als mijn favoriete recept. Hoewel Annemerel geen açaí pulp (wat ik zou adviseren) gebruikt in haar recept maar açaí poeder (waar ik zelf niet zo’n fan van ben), is dit het type ontbijtrecept dat ik zelf elke dag zou kunnen maken. Kijk voor de ingrediënten voor deze açaí bowl rechts bovenaan deze pagina. Je mengt Alpro Mild & Creamy Naturel in een blender met plakjes bevroren banaan en blauwe bessen, en voegt daar açaí poeder (of pulp) en cacaopoeder aan toe. En dan komt het leukste gedeelte: versieren!

Bekijk Annemerel’s versiertips op Annemerel.com.

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties