logo
RECEPT

Aardappelsalade met bacon en lente-ui + tip voor koopjesjagers!

201113171246Recept29image.jpg
INGREDIËNTEN

Ben jij net zo’n koopjesjager als ik? Voor sommige items let ik alleen op kwaliteit, maar stiekem vind ik het ook een héérlijk gevoel als ik een mooi koopje scoor. Het heeft vaak te maken met op de hoogte zijn van verschillende aanbiedingen bij verschillende winkels, en daar zijn gelukkig trucjes voor! Ik deel er eentje met je, die ik recent ontdekte. Komt ie: scan de actiefolders. Heb je die niet, of heeft iemand ze weggegooid? Kijk dan bijvoorbeeld op de website van Kupino.nl, waar je alle actieflyers van de afgelopen periode bij elkaar ziet; van de Aldi tot de Makro folder. Slim, toch? Na het scoren van je koopjes maak je deze lekker simpele aardappelsalade, die in een mum van tijd op tafel staat. Zodat jij genoeg tijd hebt om te winkelen! 😉

Voor een gezondere variant van deze aardappelsalade gebruik je de helft van de mayonaise en vul je die aan met yoghurt. Voor een iets minder gezonde, maar extra lekkere variant gebruik je alleen mayonaise en voeg je nog 2 extra eetlepels toe. Of drie. The choice is yours! Deze hoeveelheden zijn genoeg voor een bijgerecht voor 6-8 personen.

Ingrediënten aardappelsalade

(Voor 6-8 personen als bijgerecht)

1,5 kilo aardappel, in blokjes gesneden van 1,5 cm. doorsnee
8 plakken (biologische) bacon
2 lente-uitjes, in ringetjes gesneden
1 teentje knoflook, uitgeperst
4 eetlepels mayonaise (liefst zelfgemaakt!)

Bereidingswijze aardappelsalade

Je roostert de aardappels en bacon in de oven, en mengt de overige ingrediënten voor de dressing. Voor de uitgebreide bereidingswijze van het recept verwijzen we je door naar de website van Centercutcook.

Eet de salade bij een vlees- of visgerecht.

Eet smakelijk!

Aardappelsalade

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties