Iedereen houdt van ijs. En stiekem maakt het ons helemaal niet uit wat voor seizoen het is. IJs gaat er altijd wel in. Om toch een gezondere optie te kunnen kiezen maakt Jenna deze super simpele, maar oh zo lekkere aardbeienijsjes. Je gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en krijgt daardoor geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen binnen. Lees snel verder!
Bereidingswijze aardbeien-yoghurtijsjes
Pureer het fruit en de yoghurt in een blender of keukenmachine tot een glad mengsel.
Giet het mengsel in ijsvormpjes en steek er stokjes in.
Vries de vormpjes circa zes uur in.
Lekker!
Heb je geen ijsvormpjes bij de hand? Probeer dan dit recept voor perzik-sorbetijs.
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties