logo
RECEPT

Amandel-cacao pasta (oftewel gezonde chocoladepasta)

080415082606pastaimage.jpg
INGREDIËNTEN

Gezonde Nutella kennen we inmiddels wel. Gelukkig zijn er ook duizenden varianten op gezonde Nutella te bedenken. Wat dacht je van amandel-cacao pasta met zeezout en honing, met een stiekem een beetje van het superfood maca erin verstopt? Maca is bovendien een natuurlijke boost voor je libido én het geeft je extra energie. Vindt je lover ook leuk dus, deze pasta.

 

Je kunt zelf amandelpasta maken als je een echt goede blender hebt. De meeste blenders hebben daar de motorcapaciteit niet voor, en/of hebben te botte messen. Mocht je een kanjer van een blender hebben (van SOLIS bijvoorbeeld, waar ik sinds kort voor werk omdat ze zonder overdrijven de meest fantástische blender ooit hebben) dan kun je de amandelen in 10-15 minuten vermalen tot ze van amandelmeel (verpulverde amandelen) veranderen in een olie-achtige substantie die vanzelf amandelpasta wordt.

Roer alle ingrediënten door elkaar. Klaar!

 

Deze pasta is 2 tot 3 weken te bewaren.

 

Roer de amandelpasta door je havermout (aanrader!), smeer het op brood of eet het met een lepel uit de pot. Dat laatste is overigens ook echt een aanrader. Niet verder vertellen.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties