
INGREDIËNTEN
-
Avocado 1/2 stuks
-
Eieren 1 stuks
-
Tortilla chips handje
-
Champignons 5 stuks
-
Mozzarella 40 gram (buffelmozzarella)
Mijn eerste Youtube collaboration! In de Favorite Food Five serie geven BB’ers (bekende bloggers) aan mij door wat hun vijf favoriete ingrediënten zijn. Vervolgens moet ik aan de slag in de keuken om van die vijf ingrediënten iets eetbaars te produceren… In deze eerste aflevering geeft niemand minder dan Annemerel (Annemerel.com) mij haar 5 favo ingrediënten – en ik maak er (hopelijk) iets eetbaars van…
Volgende maand is de volgende editie van Favorite Food Five. Wie zal ik strikken om mee te doen? Let me know!
-> Subscribe, als je wil, en bekijk elke woensdag mijn nieuwe video 🙂 <-
Ingrediënten Avocado tuintje
(voor 1 portie als lunch)
Zie rechtsboven op deze pagina!
Bereidingswijze Avocado tuintje
Snijd de avocado in de lengte in tweeën & verwijder de pit.
Schep de helft van het vruchtvlees uit de avocado.
Breek het ei boven het ‘bakje’ van avocado.
Verdeel de in stukjes gescheurde buffelmozzarelle over de avocado.
Bak 12 min. in de oven op 180 graden Celsius.
Scoop met de tortilla chips de vulling uit het avocado tuintje. Enjoy!
INGREDIËNTEN
-
Avocado 1/2 stuks
-
Eieren 1 stuks
-
Tortilla chips handje
-
Champignons 5 stuks
-
Mozzarella 40 gram (buffelmozzarella)

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties