
INGREDIËNTEN
-
Pure chocolade 55 gram (70% cacao)
-
Kokosolie 1 eetlepel, 2 theelepels
-
Cashewnoten 135 gram (rauwe)
-
Honing 1 eetlepel
Chocolade cravings, je kent ze vast wel. Maar wat doe je er aan? Toegeven en je misschien wel schuldig voelen, of het proberen die vreetneiging te weerstaan en wachten tot ze hopelijk overwaaien? Adriana van Living Healthy with Chocolate heeft de oplossing. Snacks van cashewnoten die je roostert met een beetje honing, en vervolgens bedekt met een laagje chocolade. Begin je al te watertanden? Hier is het recept!
Smelt de chocolade langzaam au bain marie.
Roer daar 1 eetlepel kokosolie door tot een gladde massa.
Verwarm in een andere pan de honing met de 2 theelepels kokosolie op middelhoog vuur.
Mix de cashewnoten hier doorheen tot ze bedekt zijn met honing.
Rooster de cashewnoten in de oven, op een met bakpapier bedekte bakplaat op 150 graden Celsius, gedurende 10 minuten. Houd de nootjes in de gaten zodat ze niet verbranden.
Dip een paar cashewnoten tegelijk in de gesmolten chocolade met een lepel en leg ze op een plaat met een bakpapiertje.
Herhaal dit proces totdat alle cashewnoten bedekt zijn en laat ze in de koelkast uitharden.
Bewaar ze in de koelkast en geniet er van!
INGREDIËNTEN
-
Pure chocolade 55 gram (70% cacao)
-
Kokosolie 1 eetlepel, 2 theelepels
-
Cashewnoten 135 gram (rauwe)
-
Honing 1 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties