
INGREDIËNTEN
-
Amandelen 280 gram (rauw)
-
Pure chocolade 80 gram
-
Kaneelpoeder 2 theelepels
-
Kokosolie 1-2 eetlepels
-
-
Zeezout snufje
Nutella, maar dan met amandelen in plaats van hazelnoten én supergezond. Hoezee! Waarom is dit goed voor je? Let op: Pure chocolade bevat antioxidanten die ons lichaam goed kan gebruiken. Kaneel heeft een positief effect op de hersenen en amandelen bevat gezonde vetten en vitamines, die ook goed voor ons zijn.. Deze maak je, net als andere amandelpasta's, makkelijk zelf.
De ingrediënten voor dit recept zijn bij elkaar dus een feestje. Niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor de mond. Freshly Grown bedacht het recept voor deze chocolade amandelpasta, en zorge ervoor dat je het met een keukenmachine zo bereid hebt.
Mix in een keukenmachine de rauwe amandelen, zout en kaneel tot een pasta. Schraap de randjes om de paar minuten schoon, zodat alles goed gemixt wordt.
Verwarm op laag vuur kokosolie en chocoladestukjes totdat ze gesmolten zijn.
Meng het geheeld door en voeg het vanille extract toe.
Schep deze ganache nu bij de amandelpasta in de keukenmachine. Meng tot je een egale pasta hebt. Klaar!
Afgesloten kun je de pasta zo'n 2-3 weken bewaren in de koelkast.
INGREDIËNTEN
-
Amandelen 280 gram (rauw)
-
Pure chocolade 80 gram
-
Kaneelpoeder 2 theelepels
-
Kokosolie 1-2 eetlepels
-
-
Zeezout snufje

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties