
INGREDIËNTEN
Voor de cake
-
Banaan 5 stuks
-
Amandelmelk 250 ml
-
Hazelnoot notenpasta 3 eetlepels
-
Havermeel 150 gram
-
Amandelmeel 25 gram
-
Bakpoeder 2 eetlepels
-
Kokosolie 60 gram
-
Kokosbloesemsuiker 2 eetlepels
-
Vanille extract 1 theelepel
-
Pure chocolade 50 gram
Cake en chocola zijn een match made in heaven. Punt. Jezelf verwennen met zoetigheid is gewoon echt af en toe noodzakelijk. Sanne van Living the Green Life maakt ons weer erg blij met deze bananencake met stukjes chocolade. Hij is makkelijk om te maken en oh zo lekker!
Bereidingswijze bananencake met stukjes chocola
Pel 2 bananen en leg deze voor een kwartier in de vriezer. Zorg dat ze redelijk hard zijn, zodat ze in de cake niet geplet raken.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed het bakblik met bakpapier.
Prak de 3 overige bananen in een bak en voeg hier melk, kokosbloesem en de notenpasta aan toe. Roer dit goed door elkaar.
Meng in een andere bak het meel met het bakpoeder.
Roer nu alles goed door elkaar en voeg behalve de bevroren bananen alle ingrediënten toe.
Giet 2/3e van het beslag in het bakblik, leg de bevroren bananen hierop en voeg de rest van het beslag toe.
Zet de cake in de oven en laat hem in 40 minuten goudbruin bakken. Als je een prikker in de cake steekt en deze zonder cakeresten eruit komt is de cake klaar. Laat de cake afkoelen en voeg nog wat extra chocolade toe. Wel zo lekker!
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
Voor de cake
-
Banaan 5 stuks
-
Amandelmelk 250 ml
-
Hazelnoot notenpasta 3 eetlepels
-
Havermeel 150 gram
-
Amandelmeel 25 gram
-
Bakpoeder 2 eetlepels
-
Kokosolie 60 gram
-
Kokosbloesemsuiker 2 eetlepels
-
Vanille extract 1 theelepel
-
Pure chocolade 50 gram

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties