
INGREDIËNTEN
-
Havervlokken 45 gram
-
-
Griekse yoghurt 100 gram
-
Ahornsiroop 1 eetlepel
-
-
Pindakaas 1 klodder (of andere notenboter)
-
Alpro amandeldrink 2 eetlepels
-
Pure chocolade naar smaak (snippers)
-
Met het wisselvallige weer in Nederland weet je nooit wat je te wachten staat. Midden in de herfst nog zomerse dagen en hagelbuien in het voorjaar. Een ontbijtje passend bij het weer is wel zo fijn. Op de koude regenachtige ochtend zorgt een warm ontbijtje echt voor een geluksmomentje. Deze havermout met cookie dough smaak van Meghan is zowel warm als koud een feestje; zit je altijd goed!
Maal 25 gram havervlokken fijn tot poeder.
Meng dit goed met de vanillesuiker en chaizaadjes.
Mix nu de yoghurt, amandelmelk, maple syrup (of gebruik honing, agavesiroop of stevia), banaan en notenboter tot een dikke gladde massa. Mix dit nu samen met het poedermengsel tot één geheel.
Roer de overige havervlokken er doorheen.
Roer de chocoladesnippers er doorgeen en voeg eventueel nog wat amandelmelk toe.
Je kan deze havermout zowel koud als warm eten. Voor de koud ontbijtje laat je het een nachtje in de koelkast staan. Voor een warm herfst ontbijt verwarm je de havermout even in de magnetron.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Havervlokken 45 gram
-
-
Griekse yoghurt 100 gram
-
Ahornsiroop 1 eetlepel
-
-
Pindakaas 1 klodder (of andere notenboter)
-
Alpro amandeldrink 2 eetlepels
-
Pure chocolade naar smaak (snippers)
-

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties