Courgettepasta met parmaham, zongedroogde tomaatjes en balsamicocrème

INGREDIËNTEN
-
-
Parmaham 2 plakjes
-
Zongedroogde tomaten 2 stuks
-
Pijnboompitten 1 theelepel
-
Dit is een licht en kerstig voorgerecht dat bedacht is door Leonie van GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET. Het bestaat uit pasta die gemaakt is van courgette: oh zo gezond! Bovendien is de bereiding kerst-stress-bestendig, dus gemakkelijk te maken.
Snijd de courgette in lange, dunne reepjes (het liefst zo dun mogelijk, bijvoorbeeld met de kaasschaaf).
Kook de courgette 2 minuutjes en leg het op je bord.
Verdeel de parmaham over, maar ook tussen de courgettepasta en verdeel de zongedroogde tomaatjes erover.
Strooi de pijnboompitjes over de pasta en sprenkel er tot slot wat balsamicocrème over.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
-
Parmaham 2 plakjes
-
Zongedroogde tomaten 2 stuks
-
Pijnboompitten 1 theelepel
-

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties