
INGREDIËNTEN
-
Couscous 75 gram
-
Kipfilet 4 stukjes a la minute
-
Rode paprika 1 stuks
-
Courgette stukje van 10 cm
-
Avocado 1 stuks
-
Spinazie 2 handjes (baby)
-
Pijnboompitten 1 eetlepel
-
Wij zijn overduidelijk fan van de heerlijke omfietsmozzarella waar Leonie hier een pleidooi voor hield. In dit recept van Gewoonwateenstudentjesavondseet maakt ze gebruik van de wegsmeltende kaasbol en deze komt hier goed tot zijn recht. De avocado zorgt ervoor dat je voldoende goede vetten binnen krijgt en maakt het tegelijk een heerlijk smeuïg gerecht – voor 1 persoon. Smakelijk!
Bak de kipfilet gaar in een grillpan met olijfolie.
Snijd de paprika in kleine stukjes en bak ook in de grillpan. Snij zoo ok de courgette in schijfjes en grill in de grillpan met olijfolie.
Laat ondertussen de couscous wellen in kokend water.
Meng de couscous met een halve avocado, roer de paprika erdoor en serveer op een bord met spinazie.
Snijd de mozzarella in plakken en serveer er op, en daar weer bovenop de gegrilde kip.
Verdeel de courgetteschijfjes over het geheel en strooi er wat pijnboompitten over. Breng op smaak met wat zout & peper.
Enjoy!
INGREDIËNTEN
-
Couscous 75 gram
-
Kipfilet 4 stukjes a la minute
-
Rode paprika 1 stuks
-
Courgette stukje van 10 cm
-
Avocado 1 stuks
-
Spinazie 2 handjes (baby)
-
Pijnboompitten 1 eetlepel
-

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties