INGREDIËNTEN
-
Noedels 200 gram
-
Vega gehakt 1 pak Vivera Thai protein bites
-
Olijfolie 1 eetlepel
-
Knoflook 2 tenen
-
Sojabonen 200 gram, of snijbonen
-
Puntpaprika 1 stuks
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Sojasaus 1 eetlepel
Vandaag (4 oktober) is het ‘Eet geen dierendag’. Hoog tijd dus voor een lekker vegetarisch recept. Dat overigens ook op elke andere dag mag, niet alleen op dierendag 😉
Ingrediënten
Voor 2 personen
200 g noedels
1 pak Vivera Thai protein bites
1 el olie
2 knoflooktenen, in dunne plakjes gesneden
200 g snijbonen, in reepjes gesneden
1 puntpaprika, in reepjes gesneden
2 el limoensap
1 el sojasaus + extra, voor serveren
Bereidingswijze
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Hevel over in een vergiet. Spoel de noedels met koud water.
Verwarm de Vivera Thai protein bites volgens de instructies op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en fruit daarin de knoflook in een snuf zout. Voet de snijbonen toe, bak 2 minuten mee en voeg dan ook de paprika toe. Bak nog 2 minuten.
Voeg limoensap en sojasaus toe aan de pan, net als de noedels. Schep door.
Verdeel de noedels over twee kommen, net als de Vivera Thai protein bites. Serveer eventueel met nog wat extra sojasaus en garneer met koriander voor de liefhebber.
INGREDIËNTEN
-
Noedels 200 gram
-
Vega gehakt 1 pak Vivera Thai protein bites
-
Olijfolie 1 eetlepel
-
Knoflook 2 tenen
-
Sojabonen 200 gram, of snijbonen
-
Puntpaprika 1 stuks
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Sojasaus 1 eetlepel
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties