logo
RECEPT

Frisse quinoasalade met mais en limoendressing

281014154521R168image.jpg
INGREDIËNTEN

Quinoa kennen we inmiddels wel. Het is een lekker pseudograan, maar ook een gezond ingrediënt voor een salade, zoals in dit recept. Culinary Chase maakt er een kruidige en frisse salade van, die zowel warm als koud lekker is. Je kunt overigens eindeloos variëren met quinoa, dus probeer ook vooral onze quinoarisotto eens, of deze quinoasalade met kipdrumsticks.

Breng de quinoa met 300 milliliter water (of bouillon; dit geeft de quinoa meer smaak) aan de kook, en laat het dan zo’n 10 minuten sudderen.

 

Haal de pan van het vuur en laat met deksel erop 5 minuten rusten.

 

Meng limoensap, knoflook en olijfolie tot een geheel. Breng het met zout en peper op smaak.

 

Doe de quinoa in een schaal en voeg de komkommer, tomaten, maïs en kruiden toe.

 

Meng de dressing door het gerecht.

 

Eetsmakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties