
Nog even en het aspergeseizoen is alweer voorbij, maak daarom dankbaar gebruik van de tijd dat ze er nog zijn! Vandaag maken we een frittata van groene asperges… Neiou ja, eigenlijk van ei mét groene asperges.
Dit recept van Food Moods komt precies op het goede moment, we hadden net trek in deze heerlijkheid! De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor 4 personen.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
Snijd de onderkant van de asperges en snijd ze diagonaal door midden. Stoom ongeveer 3-5 minuten. Zet daarna onder water en zet opzij.
Maak de knoflook schoon en snijd fijn of pers uit. Verhit de kokosolie in de pan en bak ze een paar minuten.
Sla de eieren los en voeg zout en peper naar smaak doe. Doe de asperges en knoflook erbij.
Giet in een koekenpan en bak voor ongeveer 5 minuten, tot de eieren beginnen te garen.
Zet de pan vervolgens in de oven en bak voor 20 minuten tot je frittata helemaal gaar is.
Serveer eventueel met groene salade.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Groene asperges 500 gram
-
Knoflook 3 teentjes
-
Kokosolie 2 eetlepels
-
Eieren 6 stuks

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties