logo
RECEPT

Gegrilde portobello uit de oven met mozzarella en tomaat

portobello uit oven
INGREDIËNTEN

Deze portobello’s zijn het lekkerst als je ze eet met knoflookbrood. Je kunt knoflookbrood uiteraard zelf maken of gewoon in de winkel kopen, maar je kunt het ook weglaten. Zonder dit knoflookbrood is dit recept namelijk ook best binnen te houden. Of nou ja; eerlijk gezegd is het hoe dan ook asociaal lekker.

Dit recept van Endurance Zone is genoeg als bijgerecht voor 4 personen of een lunch voor 2 personen.

Nodig voor gegrilde portobello

Portobello, 4 stuks (groot)
Cherrytomaatjes, 275 gram
Mozzarella, 200 gram (kleine balletjes)
Rode ui, 50 gram (gesnipperd)
Basilicum, handje (fijngehakt)
Balsamicoazijn, 2 eetlepels

Bereidingswijze portobello mozzarella uit de oven

  1. Verhit de oven voor op 190 graden Celsius.
  2. Snijd de tomaten in vieren, de basilicum fijn en de mozzarella door midden.
  3. Doe de balsamico azijn met een scheut olijfolie en een beetje zout in een mengkom en doe de groenten en kruiden erbij.
  4. Meng goed door elkaar en schep in de portobello’s. Rooster 10-15 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Zodra ze helemaal gaar zijn haal je ze uit de oven, serveer warm.

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties