Gegrilde portobello uit de oven met mozzarella en tomaat

INGREDIËNTEN
-
Portobello 4 stuks (groot)
-
Cherrytomaatjes 275 gram
-
Mozzarella 200 gram (kleine balletjes)
-
Rode ui 50 gram, gesnipperd
-
Basilicum handje, fijngehakt
-
Balsamicoazijn 2 eetlepels
Deze portobello’s zijn het lekkerst als je ze eet met knoflookbrood. Je kunt knoflookbrood uiteraard zelf maken of gewoon in de winkel kopen, maar je kunt het ook weglaten. Zonder dit knoflookbrood is dit recept namelijk ook best binnen te houden. Of nou ja; eerlijk gezegd is het hoe dan ook asociaal lekker.
Dit recept van Endurance Zone is genoeg als bijgerecht voor 4 personen of een lunch voor 2 personen.
Nodig voor gegrilde portobello
Portobello, 4 stuks (groot)
Cherrytomaatjes, 275 gram
Mozzarella, 200 gram (kleine balletjes)
Rode ui, 50 gram (gesnipperd)
Basilicum, handje (fijngehakt)
Balsamicoazijn, 2 eetlepels
Bereidingswijze portobello mozzarella uit de oven
- Verhit de oven voor op 190 graden Celsius.
- Snijd de tomaten in vieren, de basilicum fijn en de mozzarella door midden.
- Doe de balsamico azijn met een scheut olijfolie en een beetje zout in een mengkom en doe de groenten en kruiden erbij.
- Meng goed door elkaar en schep in de portobello’s. Rooster 10-15 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zodra ze helemaal gaar zijn haal je ze uit de oven, serveer warm.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Portobello 4 stuks (groot)
-
Cherrytomaatjes 275 gram
-
Mozzarella 200 gram (kleine balletjes)
-
Rode ui 50 gram, gesnipperd
-
Basilicum handje, fijngehakt
-
Balsamicoazijn 2 eetlepels

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties