logo
RECEPT

Gevulde courgette op een bedje van spinaziestamppot

260215155523courgetteimage.jpg

De Hollandse pot is echt zo ongezond nog niet. Aardappelen zijn superfoodzaam! En daarnaast eten we traditioneel een heleboel groente bij de avondmaaltijd. Leonie moest wat improviseren tijdens het koken van haar avondmaal en kwam met dit briljante recept. Het bestaat uit gevulde courgette met mozzarella en pijnboompitjes en spinaziestampot met tomaatjes. Klinkt als een culinair hoogstandje, maar het is zo gepiept!

Snijd de courgette doormidden en hak in het midden wat vruchtvlees er uit.

 

Snijd de mozzarella en leg in de courgettehelfjes. Strooi er wat peper over en pijnboompitten en zet 25 minuten in de oven op 200C. Mag langer!

 

Maak ondertussen stamppot van spinazie en aardappelpuree uit een zakje (gewoon met kokend water door elkaar roeren haha) en snij de tomaatjes in halfjes.

 

Serveer de tomaatjes op de spinaziestamppot en dan helemaal bovenop de gevulde courgettes.

 

Eet ze! 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties