logo
RECEPT

Gevulde portobello met Hüttenkäse en pesto

060814171621portobelloimage.jpg
INGREDIËNTEN

Een simpeler hapje dan dit bestaat niet. Er zijn vele varianten op de gevulde paddenstoel (onze Glynis maakte ze bijvoorbeeld met een vulling van geitenkaas) maar ik ga vandaag voor de slankere variant met Hüttenkäse. Met een drupje pesto en een tomaatjes. Klaar is Claartje!

Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.

 

Snijd de steel uit de portobello’s. Het is even prutsen, maar je moet een soort kommetje krijgen. Zet de paddenstoelen vast 10 minuten in de oven.

 

Vul de portobello’s met de Hüttenkäse en schep de pesto erop. Snijd het cherrytomaatje door midden, en leg de helften op de paddenstoel als kers op de taart.

 

Bak de paddenstoelen nog 10 minuten in de oven en serveer direct.

 

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties