
INGREDIËNTEN
-
Griekse yoghurt 3 (grote) eetlepels
-
Muesli 3 (grote) eetlepels
-
Rood fruit 3 (grote) eetlepels
-
Cacaopoeder 3 theelepels
In het weekend neem ik vaak de tijd om een lekker ontbijt te maken, maar op doordeweekse dagen is er ‘s ochtends om de een of andere reden toch vaak sprake van tijdsgebrek. Daarom neem ik ook vaak ontbijt mee naar kantoor of in de trein, liefst in een potje. Een ontbijt dat zich daar goed voor leent is deze trifle van Threegirlsonekitchen, dat ik zelf in een Mason Jar doe en vervolgens in mijn rugzak stop.
Je kunt zelf kiezen of je voor vers rood fruit kiest, of gaat voor rood fruit uit de diepvries. Ik ga meestal voor dat laatste, en laat het een seconde of 20 ontdooien in de magnetron. Op die manier krijg je bijna een soort fruit compote. Met dit recept maak je één ontbijtje.
Ontdooi het fruit door het 20 seconden in de magnetron te zetten, wanneer je diepvriesfruit gebruikt. Als je vers fruit gebruik kun je deze stap overslaan.
Schep een grote eetlepel Griekse yoghurt onderin je kom of Mason Jar. Schep daar een theelepel cacaopoeder bovenop.
Verdeel een eetlepel muesli over de yoghurt-met-cacao.
Schep er een eetlepel (dus ?) van het fruit bovenop.
Herhaal deze laagjes nog 2x, en eindig weer met een laag fruit.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Griekse yoghurt 3 (grote) eetlepels
-
Muesli 3 (grote) eetlepels
-
Rood fruit 3 (grote) eetlepels
-
Cacaopoeder 3 theelepels

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties