Gin tonic met gedroogde pitahaya en cocktail botanicals
INGREDIËNTEN
-
Gin 60 milliliter
-
Tonic 200 milliliter
-
Fruit gedroogd, naar smaak (bv. pitahaya)
-
Cocktail botanicals 2 eetlepels
-
IJsklontjes Voor 2 glazen
Of ik mijn gin tonics wilde pimpen, met heuse cocktail botanicals. Maar natuurlijk! Dus ik kreeg drie glazen buisjes met gedroogde besjes en zaden en kruiden thuis gestuurd. Mijn keuken voelde ineens heel Breaking Bad, kan ik je vertellen. Ik vond ze via Instagram (lang leve Instagram!), maar deze botanicals krijg je momenteel ook bij Gall & Gall.
Bereidingswijze gin tonic
(voor 2 porties)
Vul twee glazen met ijsklontjes.
Schenk de gin uit over het ijs.
Vul aan met tonic.
Verdeel de cocktail botanicals over de glazen.
Garneer met vers of gedroogd fruit. Ik gebruikte gedroogde dunne plakjes pitahaya (dragon fruit), maar appel, peer, aardbei of komkommer is ook errug lekker.
Cheers!
INGREDIËNTEN
-
Gin 60 milliliter
-
Tonic 200 milliliter
-
Fruit gedroogd, naar smaak (bv. pitahaya)
-
Cocktail botanicals 2 eetlepels
-
IJsklontjes Voor 2 glazen
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties