
INGREDIËNTEN
-
-
Zwarte bonen 1/2 cup
-
Guacamole 1/4 cup
-
Geraspte kaas 1/4 cup
-
Salsa 1/4 cup
Dit recept vonden we op de foodblog Kale with love. Het is zo makkelijk en zó lekker dat het niet mag ontbreken in je receptendatabase. Maak je een glutenvrije lasagna, zorg dan dat je werkt met glutenvrije tortilla's, bijvoorbeeld op basis van maismeel. Dit hoofdgerecht is voor 2 personen. Let op: alleen echt oude, harde, kaas bevat nagenoeg geen lactose. Voor mensen met een lactose-intolerantie is het dus belangrijk om te zorgen dat je een oude, harde kaas kiest. Wie alle risico's uit wil bannen laat de kaas helemaal weg.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg een tortilla op een vel bakpapier en verdeel de zwarte bonen erover. Leg daar een tweede tortilla op en bedek die met guacamole. Leg daar de derde tortilla op en bestrooi met de geraspte kaas. Maak de lasagnetoren compleet met de vierde tortilla en druk de boel licht aan.
Zet de lasagne in de oven en bak 25 minuten tot het door en door verwarmd is.
Snijd de toren voorzichtig in tweeën en serveer met een lepel salsa als garnering bovenop.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
-
Zwarte bonen 1/2 cup
-
Guacamole 1/4 cup
-
Geraspte kaas 1/4 cup
-
Salsa 1/4 cup

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties