
INGREDIËNTEN
-
-
Kipdrumstick 150 gram (alleen vlees), ongekruid
-
Linzen 75 gram
-
Selderij 50 gram, grof gehakt
-
Wortel 75 gram, gesneden
-
Tomaat 100 gram, gestoofd
-
Spinazie 225 gram
-
Courgette 75 gram, in dobbelsteentjes
-
-
Zilvervliesrijst 250 gram
-
Komijnpoeder 2 theelepels
-
Kurkumapoeder 2 theelepels
-
Paprikapoeder 1 eetlepel
Een soepje als lunch of voorgerecht is altijd lekker. Deze groentesoep kun je prima eten op koude dagen, maar natuurlijk ook op warme dagen. We stoppen hem lekker vol met allerlei groenten zodat hij goed vult. Dit recept van Cotter crunch is goed voor pan soep, dat is genoeg een lunch voor 6 personen of een voorgerecht voor zo'n 8 personen. De kippenbouillon kan worden vervangen voor groentebouillon; gebruik wat je zelf lekker vindt.
Bak de knoflook, selderij, wortelen en uien in een grote pan tot ze zacht zijn. Doe de spinazie erbij en roerbak tot het bijna gaar is.
Laat de linzen uitlekken en doe in de pan. Blus af met de bouillon en voeg de rijst toe. Laat op lage temperatuur koken voor ongeveer 20-30 minuten, of totdat ze rijst en linzen gaar zijn. Als je van dikkere soep houdt doe je er iets minder bouillon in.
Doe de rest van de ingrediënten erbij en laat zachtjes koken, ongeveer 15-20 minuten.
Serveer eventueel met Parmezaanse kaas on top.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
-
Kipdrumstick 150 gram (alleen vlees), ongekruid
-
Linzen 75 gram
-
Selderij 50 gram, grof gehakt
-
Wortel 75 gram, gesneden
-
Tomaat 100 gram, gestoofd
-
Spinazie 225 gram
-
Courgette 75 gram, in dobbelsteentjes
-
-
Zilvervliesrijst 250 gram
-
Komijnpoeder 2 theelepels
-
Kurkumapoeder 2 theelepels
-
Paprikapoeder 1 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties