logo
RECEPT

Groene smoothie met sinaasappel en cranberrysap (anti-blaasontsteking!)

150115142626smoothieimage.jpg
INGREDIËNTEN
Eventueel
Ter garnering

Even uitbuiken na al die kerstdiners? Maak een knettergezonde smoothie! Deze vitaminebom maakte ik voor mijzelf en een vriendin die last heeft van blaasontsteking dus ik gebruikte cranberrysap, omdat dat schijnt te helpen tegen blaasontsteking / chronische plasseritis. Ik gebruikte gewoon cranberrysap uit de supermarkt, dus boordevol suiker. Ja sorry, ik had even geen zin om om te fietsen naar de Natuurwinkel/Marqt/geitenwollensokkenveganwinkel. Maar dat doet niets af aan het feit dat deze smoothie goed is voor de weerstand, want je krijgt een heleboel fruit en groente in één keer binnen!

Met dit recept maak je drie porties. Tip: vries de porties die je niet direct opdrinkt direct in, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Onder invloed van licht en zuurstof gaan vitamines afbreken, dus zorg dat je je smoothie licht- en luchtdicht bewaart!

 

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten in een blender.

Garneer met de cacao nibs en eventueel nog wat zonnebloempitten en pompoenpitten. Eet smakelijk!

Zelf eet ik dit graag met een handje geroosterde amandelen (maar goed, ik bén inmiddels ook praktisch een geroosterde amandel) en een boterham met kaas.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties