INGREDIËNTEN
-
Eieren 2 stuks
-
Zongedroogde tomaten 2 stuks, in reepjes gesneden
-
Basilicum 1 takje, vers
-
Zwarte peper snufje
-
Champignons 4 stuks, in kleine stukjes gesneden
-
Ketchup 1 eetlepel
-
Kaas 3 plakjes
Een pizza als ontbijt? Why not! Om het toch een beetje gezond te houden – we willen ten slotte wel allemaal dansend 100 jaar oud worden – maak je de bodem van deze pizza van ei. Een omelet dus, maar dan belegd als pizza. Oh, wat een creativiteit zo op de vroege ochtend!
De hoeveelheden in dit recept zijn voor 1 persoon, maar verdubbel alles en je hebt een waanzinnig ontbijt-op-bed voor twee.
Verhit een klein beetje kokosolie of een scheutje olijfolie in een koekenpan.
Tik de twee eieren kapot boven de pan.
Verdeel de stukjes champignon, plakjes kaas en zongedroogde tomaat erover. Bak een minuut of 5, tot de champignon begint te slinken en dus gaar is.
Verdeel vervolgens de verse basilicum over de ’pizza’, en splash er met een lepel wat ketchup (of tomatensaus) over voor het echte pizzagevoel. Een snufje zwarte peper erbij, en klaar is Clara.
INGREDIËNTEN
-
Eieren 2 stuks
-
Zongedroogde tomaten 2 stuks, in reepjes gesneden
-
Basilicum 1 takje, vers
-
Zwarte peper snufje
-
Champignons 4 stuks, in kleine stukjes gesneden
-
Ketchup 1 eetlepel
-
Kaas 3 plakjes
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties