Healthy snack: walnoten met een jasje chocola

Klaar binnen 15 tot 20 minuten, en ook nog eens heel makkelijk. Geloof me, deze walnoten met een jasje van pure chocolade worden je favoriete snack! Zelf ben ik dol op het toevoegen van een snufje grof zeezout aan zoete gerechten, maar als je daar niet van houdt laat je het zeezout gewoon weg. Voor 3-4 kleine snack porties.
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Smelt de pure chocolade au bain marie, of zet het een seconde of 40 in de magnetron in een plastic bakje. Meng de kokosolie erdoor.
Besprenkel de walnoten met de honing en rooster ze 10 minuten in de hete oven.
Laat de walnoten even afkoelen.
Doop de geroosterde walnoten in de gesmolten chocola en bestrooi met het zeezout. Laat op een vel vetvrij papier uitharden.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Pure chocolade 50 gram
-
Walnoten 75 gram
-
Zeezout snuf
-
Kokosolie 1 eetlepel
-
Honing 1 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties