Homemade hazelnootpasta à la Marit

INGREDIËNTEN
-
Hazelnoten 200 gram
-
Cacaopoeder 2 eetlepels
-
Kokosbloesemsuiker 3 eetlepels
-
Olijfolie 2 eetlepels (of een andere neutrale olie)
-
Zout snufje
-
Amandelmelk 20 milliliter
Een nieuw lezersrecept! Ditmaal van Marit, die deelt hoe ze hazelnootpasta maakt. Heb jij ook een lekker recept (inclusief een mooie foto)? Deel het met mij en alle Foodness lezers, en upload het hier! Tip van Marit: “De hazelnoten rooster ik vaak van tevoren even in een droge koekenpan, omdat er dan meer smaak vrij komt. Dit is persoonlijk; je kunt ook ongebrande hazelnoten gebruiken”.
Bereidingswijze hazelnootpasta
Doe de hazelnoten, suiker, cacaopoeder en zout in de keukenmachine en maal alles fijn.
Voeg vervolgens de olie en amandelmelk toe en laat de keukenmachine draaien tot je een pasta hebt.
Wanneer je de pasta wat smeuïger wilt voeg dan nog wat amandelmelk toe ook dit is persoonlijk.
Bewaar de pasta in de koelkast, het blijft zeker 2 weken goed. (Niet dat de pasta dat hier redt…)
Marit, bedankt voor dit awesome recept; als Nutella lover ga ik dit zéker namaken 🙂 Zelf ook een recept uploaden? Dat kan hier!

Marit
INGREDIËNTEN
-
Hazelnoten 200 gram
-
Cacaopoeder 2 eetlepels
-
Kokosbloesemsuiker 3 eetlepels
-
Olijfolie 2 eetlepels (of een andere neutrale olie)
-
Zout snufje
-
Amandelmelk 20 milliliter

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties