logo
RECEPT

Kantoorlunch: Vega wrap met kaas, olijven & basilicum

Wrap met hummus & kipfilet (at the office)

Gezond en lekker eten op kantoor kan nogal een uitdaging zijn. Hoe hard ik ook vraag om een uitgebreid kookeiland (hallo, heb ik NODIG!), tot nu toe is er bij mij op kantoor alleen een piepklein aanrecht te vinden. Daarop staan een grill apparaat en een koffiemachine, en dat is het. Vrij karig, voor een foodblogger. (Nu snap je waarom ik mijn recepten en video’s doorgaans thuis maak.)

Omdat ik nog glutenvrije wraps had liggen besloot ik die te gebruiken, samen met een kaas die lekker smelt zoals Kaltbach Creamy. Je kunt natuurlijk ook prima wraps gebruiken die bársten van de gluten en een ander soort kaas. Dat maakt allemaal niet uit. Voor een extra kick hakte ik wat olijven fijn en strooide ik die erover voor het toasten, samen met wat verse basilicum. Voor sommige mensen wellicht een vreemde combi, maar ik vind het lekker. Puh.
Wrap met hummus & kipfilet (at the office)

Bereidingswijze kantoorlunch

Verdeel de kaas over de twee wraps.

Hak de olijven grof en verwijder de pitten als dat nodig is.

Verdeel de gehakte olijven en de basilicum over de wrap met kaas.

Leg de tweede wrap op de belegde wrap, en verhuis het geheel naar de grill. Rooster ongeveer 3 minuten per kant, of 4 minuten in totaal als je grill zowel aan de boven als onderkant grillplaten heeft.

Snijd voorzichtig doormidden.

Eet er een in reepjes gesneden paprika bij voor een fris accent.

Enjoy!

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties