logo
RECEPT

Koolhydraatarme pasta van Jip en Jij met Chinese kool en mango

280214150249jipenjijpastaimage.png
INGREDIËNTEN

Mmm, ik hou van fruit in mijn eten! Deze noedels krijgen een heerlijk zomers tintje door de combinatie met mango en chinese kool. De cashewnoten zorgen voor een lekkere bite. De noedels die je hier ziet zijn niet zomaar noedels! Het zijn hele bijzondere noedels, gemaakt van een knol: de zogeheten kojak knol, die in de Japanse keuken ook veel gebruikt wordt. Ze zijn geproduceerd door Jip en Jij (precies, waar we vorige week al over schreven bij het pizza recept) en bevatten heel weinig koolhydraten en calorieën. Bekijk hier de vergelijking met normale spaghetti:

Jip en Jij skinny 0% pasta

Eigenlijk moet je volgens de Foodness filosofie niet denk in calorieën – het gaat immers om smaak en om voedingsstoffen – maar voor sommige mensen is het prettig om te weten dat in deze pasta maar 20 kilocalorieën per 100 gram zitten. De hoeveelheden in dit recept zijn voldoende voor een hoofdgerecht voor twee personen.

 

Proberen? Foodness lezers bestellen deze 0% pasta nu met korting: Gebruik kortingscode 1018 bij je bestelling en je krijgt 20% korting op de pasta!

Spoel de 0% pasta goed af in een vergiet. Doe ze daarna in een pan. Giet kokend water bij de pasta en laat 2 minuten staan. Giet af.

 

Snijd de knoflook in dunne plakje en de Chinese kool in reepjes. Maak de mango schoon en snijd hem in stukjes. 

 

Bak de knoflook een minuutje in een scheutje olijfolie in een wok of grote koekenpan. Voeg de Chinese kool toe en roerbak 3-5 minuten. Meng de sojasaus erdoor.

 

Voeg ook de cashewnoten, mango en pasta en roerbak nog 1-2 minuten, tot alles goed warm is.

 

Eet eventueel met een handje kroepoek. Eet smakelijk!

 

Proberen? Foodness lezers bestellen deze 0% pasta nu met korting: Gebruik kortingscode 1018 bij je bestelling en je krijgt 20% korting op de pasta!

 

 

Jip en Jij promoot een gezonde levensstijl en helpt mensen op weg die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Volgens de Jip-lifestyle kun je lekker eten, toch wat kilo’s afvallen, gewoon af en toe een koekje bij de thee nemen en je goed voelen omdat je gezond bent. De dames van Jip en Jij stellen zelf hun producten samen in overleg met de producent en de items (van gezonde toast tot chips) zijn glutenvrij, koolhydraatarm, eiwitrijk, vezelrijk, biologisch en bevatten geen toegevoegde zoetstoffen of suiker, en weinig calorieën.

 

Je kunt op de website losse producten kopen (zoals de skinny meelmix) of bijvoorbeeld de Healthbox aanschaffen. Die laatste kost €57,50 en bevat recepten voor een hele week en producten zoals speciaal samengestelde ontbijtmuesli, gezonde koekjes, slanke toast voor de lunch en koolhydraatarme pasta voor de avondmaaltijd. Je hoeft er alleen nog maar wat groenten en zuivel in huis te halen! 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties