INGREDIËNTEN
-
Sojamelk 100 ml
-
Kaneelpoeder 1 theelepel
-
Vanille extract 1 theelepel
-
Ahornsiroop 1 eetlepel
Wentelteefjes kennen we allemaal wel, maar dit receptje van Selma van Goodfoed is net even iets anders omdat er geen ei en suiker in zit. Oftewel, ook geschikt voor de veganisten onder ons! (Let op: wanneer je volledig plantaardig eet gebruik je kokosolie in plaats van roomboter in dit recept.) Perfect voor een weekendbrunch of zondagochtendontbijt.
Wentelteefjes zijn natuurlijk niet af zonder lekkere toppings. Ga los met wat je dan ook in huis hebt. Yoghurt, misschien wel ijs, vers fruit of nootjes. Wat je ook doet, eindig altijd met een scheutje ahornsiroop!
Bereidingswijze wentelteefjes
Mix in een diep bord de sojamelk, kaneel, ahornsiroop en het vanille extract.
Laat je boterham een halve minuut in het mengsel liggen en draai hem dan voor nog een halve minuut om.
Haal de boterham uit de melk, en bestuif beide kanten licht met bloem.
Bak de boterham in de pan tot hij mooi bruin is en een lekker krokant laagje heeft.
Ga los met toppings! Ik koos voor sojaroom, frambozen en een scheutje ahornsiroop.
Enjoy 🙂
INGREDIËNTEN
-
Sojamelk 100 ml
-
Kaneelpoeder 1 theelepel
-
Vanille extract 1 theelepel
-
Ahornsiroop 1 eetlepel
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties