logo
RECEPT

Krokante vegan wentelteefjes met kaneel

Vegan wentelteefjes met kaneel

Wentelteefjes kennen we allemaal wel, maar dit receptje van Selma van Goodfoed is net even iets anders omdat er geen ei en suiker in zit. Oftewel, ook geschikt voor de veganisten onder ons! (Let op: wanneer je volledig plantaardig eet gebruik je kokosolie in plaats van roomboter in dit recept.) Perfect voor een weekendbrunch of zondagochtendontbijt.

Wentelteefjes zijn natuurlijk niet af zonder lekkere toppings. Ga los met wat je dan ook in huis hebt. Yoghurt, misschien wel ijs, vers fruit of nootjes. Wat je ook doet, eindig altijd met een scheutje ahornsiroop!

Vegan wentelteefjes met kaneel

Bereidingswijze wentelteefjes

Mix in een diep bord de sojamelk, kaneel, ahornsiroop en het vanille extract.

Laat je boterham een halve minuut in het mengsel liggen en draai hem dan voor nog een halve minuut om.

Haal de boterham uit de melk, en bestuif beide kanten licht met bloem.

Bak de boterham in de pan tot hij mooi bruin is en een lekker krokant laagje heeft.

Ga los met toppings! Ik koos voor sojaroom, frambozen en een scheutje ahornsiroop.

Enjoy 🙂

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties