
Bij 5&33, het café restaurant dat bij het Art’otel hoort, at ik voor het eerst in mijn leven burrata. Als je dacht dat echt goede mozzarella hemels was, dan sterf je van geluk als je echt goede burrata proeft. Dat is niet zo gek, want burrata is in feite een mengeling van mozzarella en room die afkomstig is uit de Italiaanse streek Puglia. Zo romig, zo zacht… Ik denk dat ik er over ga dromen vannacht.
Op de foto zie je overigens mozzarella, geen burrata. De eerste keer dat ik dit recept maakte gebruikte ik alle burrata die ik had, maar had ik zo’n trek dat het maken van een foto erbij inschoot. Voor poging twee had ik alleen mozzarella in huis. Een b-optie, maar ook nog steeds bijzonder smakelijk!
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rooster de wortel en koolraap 30 minuten op 200 graden in de oven.
Verdeel de linzen over de groenten en schep om. Verdeel ook de burrata over de groenten en zet nog een paar minuutjes terug in de oven. Bestrooi eventueel met oregano, zout en peper.
Serveer direct, maar pas op dat je je mond niet brandt omdat het zo lekker ruikt dat je veel te snel wilt aanvallen. Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties