
INGREDIËNTEN
-
Gerookte kip 120 gram
-
Tauge 20 gram
-
Groentemix 100 gram
-
Pinda's 2 eetlepels
-
Komkommer 1/2 stuks
-
Rijstpapier 4 vellen
Met deze ingrediënten maak je vier loempia’s, dus twee (lunch) porties. Het is een beetje kliederen met rijstpapier, omdat dat je dat eerst moet weken voor je het kunt gebruiken. Ik leg meestal gewoon een vel rijstpapier op een bord en dep daar met mijn vingers wat water op, net zolang tot het plakkerig wordt.
Snijd de kip in dunne reepjes, evenals de gemengde groenten en de komkommer.
Meng alle ingrediënten voor de vulling (kip, taugé, groenten, komkommer) door elkaar en verdeel het in vieren.
Besprenkel een vel rijstpapier met water tot ze zo flexibel zijn dat je ze kunt rollen.
Leg één bergje vulling op het vel rijstpapier en rol het dicht als een loempia. Herhaal met de andere drie vellen rijstpapier.
Serveer met oestersaus of hoi sin saus en de (fijngehakte) pinda's. Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Gerookte kip 120 gram
-
Tauge 20 gram
-
Groentemix 100 gram
-
Pinda's 2 eetlepels
-
Komkommer 1/2 stuks
-
Rijstpapier 4 vellen

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties