logo
RECEPT

Low carb avondmaaltijd: Italiaanse groenteschotel volgens I Love Health

121115181008daisyimage.jpg
INGREDIËNTEN

Zelden ben ik trotser op iemand dan ik afgelopen woensdag was op mede-blogger Daisy. Deze business babe lanceerde toen haar eerste eigen boek: het I Love Health boek. Niet alleen is Dais zo'n schat van een meid dat ze in de twee jaar dat we elkaar kennen echt een vriendin van me is geworden (ze heeft zelfs een paar maanden in mijn huis gewoond – ik vind nog steeds keukenrolhouders en zakken quinoa die niet van mij zijn), maar ze is ook nog eens iemand die écht weet hoe je goed, lekker en gezond kunt leven. Precies dat laat ze zien in haar boek. Van afvallen tot hardlopen tot een weekmenu tot recepten voor snacks; it's all in there. Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar alsjeblieft: GA DAT BOEK KOPEN. Geef het kado aan je nichtje, overbuurman, schoonmoeder, chihuahua, maar vooral aan jezelf.

 

daisy, ilovehealth, claartje, foodness

 

We zouden het ook héél goed doen als Tell Sell duo; Daisy en ik

 

Het boek bestaat uit drie onderdelen: Health, Sport en Food. Dit recept komt uit het Food gedeelte van het I Love Health boek en is bedoeld voor 2 personen als avondmaaltijd.  

 

ilovehealth, daisy, italiaanse groenteschotel, aubergine, courgette, paprika, daisy, ilovehealth, ei, eieren, tomaten, italiaanse kruiden, knoflook, ui

Snijd de aubergine, courgette en paprika in gelijke stukken.

 

Snipper de ui en de teentjes knoflook. Verhit een scheutje (kokos)olie in de koekenpan en fruit de ui en knoflook aan.

 

Voeg de groenten (aubergine, courgette, paprika) toe en bak 5 minuten.

 

Roer de tomaten erdoor en laat 5 minuten stoven. Breng op smaak met de italiaanse kruiden.

 

Maak twee kuiltjes in het groentemengsel en breek hier de eieren in. Stoof verder (met een deksel op de pan) tot de eitjes gaar zijn.

 

Enjoy!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties