logo
RECEPT

Mandarijnen in chocoladedip met zeezout

190315152931R209image.jpg
INGREDIËNTEN

Misschien weet je het al, maar zoet (vooral chocolade) is zóóó lekker in combinatie met zout. Je bent wellicht al een keer een recept tegen gekomen met deze aparte combi, zoals deze pure chocoladebrokken met amandelen, kokos en zeezout. Dit keer een sappig tussendoortje van fruit, chocolade en zeezout van Susan.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

 

Pel de mandarijntjes en verdeel ze in partjes.

 

Smelt de chocoladesnippers in de magnetron voor ongeveer 30 seconde, of smelt ze au bain marie door een kom op een bak met heet water te zetten. Roer dit door tot de chocolade helemaal is gesmolten.

 

Dip een kant van de mandarijnpartjes in de chocolade en leg ze op het bakpapiertje.

 

Besprenkel met zout, wanneer de chocolade nog niet volledig is gestold.

 

Wanneer alle partjes in de chocolade zijn gedipt, laat je ze ongeveer 10 minuten stollen in de koelkast.

 

MMM…

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties