Meloen met ham

Dit recept is zo simpel dat het eigenlijk geen recept te noemen is. Je hoeft niets te koken of te bakken, alleen de meloen te snijden en de ham erover te draperen. Maar het is zó lekker (en goed te serveren als je eters te gast hebt!) dat het toch in de receptendatabase van Foodness mag. Met één meloen kun je twee flinke voorgerechten maken.
Snijd de meloen verticaal door de helft en lepel de zaden eruit. Snijd er vervolgens verticaal parten af. Snijd het vruchtvlees van de schil, zodat je alleen partjes vruchtvlees over houdt.
Drapeer de plakken parmaham over de meloen (serranoham mag ook; als het maar een lekkere zoute ham is, dat contrasteert lekker met het zoete van de meloen).
Strooi er met een pepermolen een paar slagen verse peper over.
Eet smakelijk!

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties