
INGREDIËNTEN
-
Paprikapoeder 4 eetlepels
-
Cayennepeper 1 theelepel
-
Chilipoeder 2 theelepels
-
Komijnpoeder 1 eetlepel
-
Uienpoeder 1 eetlepel
-
Knoflookpoeder 1 eetlepel
-
Zwarte peperkorrels 1/2 theelepel (gemalen)
-
Zout 1/4 theelepel
Wat is eigenlijk precies het verschil tussen een taco, wrap, tortilla, burrito – etc? Dat vertel ik in deze video, maar vooral leg ik uit hoe je een kruidenmix maakt om je vulling goed op smaak te brengen. Want dat is natuurlijk nog veel belangrijker!
Om vast een tipje van de sluier op te lichten: eigenlijk maak je tortilla’s, burrito’s, quesadilla’s en wraps met dezelfde pannenkoek die wij allemaal ‘wrap’ noemen. Wat je ermee doét bepaalt hoe je het uiteindelijke resultaat noemt. Dus vul je de pannenkoek met kip en kaas en vouw je ‘m dubbel tussen een grill-ijzer, dan noem je die pannenkoek een quesadilla. Snap je?
Tip: Bekijk ook mijn video waarin ik een kruidenmix voor nasi maak!
Ingrediënten Mexicaanse kruidenmix
Zie rechtsboven op deze pagina voor de ingrediënten!
Pssst: Abonneer je op mijn Youtube kanaal en bekijk elke woensdag een nieuwe food video!
Bereidingswijze Mexicaanse kruidenmix
Meng alle kruiden door elkaar. Klaar!
Makkelijk he? 😉
Kruid bijvoorbeeld ossenhaaspuntjes met deze kruidenmix, maar er een chimichurri bij en vul daar taco’s mee, zoals op de foto hieronder. Enjoy!
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
INGREDIËNTEN
-
Paprikapoeder 4 eetlepels
-
Cayennepeper 1 theelepel
-
Chilipoeder 2 theelepels
-
Komijnpoeder 1 eetlepel
-
Uienpoeder 1 eetlepel
-
Knoflookpoeder 1 eetlepel
-
Zwarte peperkorrels 1/2 theelepel (gemalen)
-
Zout 1/4 theelepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

Met hoeveel gram vlees meng je de kruiden
Dat is naar keuze! Zelf hanteer ik de basisregel van 1 theelepel kruiden per 100 gram vlees of vis. Helpt dat? Kook ze! Groetjes Claartje