logo
030415140502milkaimage.jpg
INGREDIËNTEN

Wanneer je iets lekker vindt, dan heb je er het liefst zo veel mogelijk van. Al helemaal als het chocola betreft. Natuurlijk hoef je hem niet in één keer op te eten, maar zo’n mega grote chocoladereep, dat ziet er gewoon GOED uit. Daarom is het niet meer dan logisch dat Milka een aantal XXL tabletten heeft gemaakt, die alledrie gevuld zijn. Mijn absolute torenhoge favoriet: Milka Oreo. Precies wat je denkt: zachte melkchocolade van Milka, met in het midden een volledige laag oreo koek met erboven & eronder lekker veel vanillecrème. 

 

In dit recept gebruik ik de Milka Oreo om mijn mug cake te pimpen, door een blokje van de chocolade in het midden van het beslag te steken. Dit smelt in de magnetron, zodat je een cakeje met een smeltend hart krijgt. Hashtag foodporn! Overigens kan dat ook prima met de andere XXL varianten. De Milka Hazelnoot reep zit namelijk vol met hazelnoten, en de Milka Chocoswing is gevuld met – hou je vast – een krokant laagje biscuit, een laagje melk-crème vulling én een laag cacao-crème vulling. Damn…

 

Welke Milka variant zou jij gebruiken voor deze mug cake?

 

Milka, choco, oreo, mug cake, foodness

Met dit recept maak je één portie.

 

Prak de banaan tot moes en meng er het ei en de havermout door. Voeg het cacaopoeder en een heel klein beetje zout toe. 

 

Giet het beslag in een ingevet kopje (vandaar de term 'mug’ cake). Duw een stukje Milka Oreo in het midden van het beslag, tot de bodem. Of twee stukjes. Of drie. 

 

Zet je kopje 60 tot 90 seconden in de magnetron. 

 

Liever niet in de magnetron? Zet je kopje dan in een voorverwarmde oven op 200 graden Celcius. Na 15-20 minuten is je mug cake klaar.

 

Garneer eventueel met wat kokosschaafsel, of in stukjes gehakte Milka Oreo. Eet smakelijk!

 

 

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties