logo
RECEPT

Mug cake recept & Hoe ik fulltime foodblogger en ondernemer werd

Mug cake recept & Hoe ik fulltime foodblogger en ondernemer werd
INGREDIËNTEN

Dat ik als foodblogger de allerleukste baan ter wereld heb, dat wisten jullie natuurlijk al. Dat mijn leven als ondernemer voor andere mensen inspirerend kan zijn, dat merk ik sinds ik het roer om heb gegooid en fulltime blogger ben geworden (ik noem mezelf kortweg ‘bazin’). Zo’n beslissing gaat natuurlijk niet over één nacht ijs, maar er zijn wel zaken die je een duwtje in de juiste richting geven. Voor ING vertel ik in onderstaande video over het boek dat mij inspireerde om fulltime foodblogger te worden. Wat zo’n simpel kookboekje al niet kan doen!

Pssst: Als je nu een zakelijke spaarrekening opent bij ING krijg jij ook een boekenbon kado!

In de video zie je me aan de slag in mijn droomkeuken. Nee, dat is niet mijn eigen huis – I wish! Ik maak een van mijn all time favorite recepten: mug cakes. Die lukken namelijk altijd. Zelfs als je ze op een filmset moet maken, met een heleboel cameramensen erbij die op je vingers kijken. Niet dat dat mij iets deed; geef me een keuken en ik ben volledig gelukkig. Ook als er 100 camera’s op staan. Goed, terug naar het recept. Met de hoeveelheden in dit recept maak je twee porties, voldoende als ontbijtje of snelle snack.

Mug cake recept & Hoe ik fulltime foodblogger en ondernemer werd

Bereidingswijze

Prak de banaan tot moes en meng er het ei en de havermout door, bijvoorbeeld met een staafmixer. Voeg een snuf kaneel en een heel klein beetje zout toe.

Giet het beslag in een ingevet kopje (vandaar de term ‘mug’ cake) of ovenschaaltje en zet het 2 minuten in de magnetron.

Liever niet in de magnetron? Zet je kopje dan in een voorverwarmde oven op 200 graden Celcius. Na 15-20 minuten is je mug cake klaar. Garneer eventueel met wat extra honing of kokosrasp. Eet smakelijk!

Mug cake recept & Hoe ik fulltime foodblogger en ondernemer werd

Kijk voor meer informatie over zakelijk sparen op ING.nl.

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties