logo
RECEPT

No bake mini roze cheesecakes met Philadelphia

090315171246philimage.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de bodem

Als er één taartvariant is die verwennerij schreeuwt, dan is het wel cheesecake. De romige en zachte laag geeft een van de fijnste soorten mondgevoel die er is – mits de cheesecake goed gemaakt is, uiteraard. Natuurlijk is een cheesecake niet bijster gezond, maar áls je zondigt kun je het maar beter goed doen, nietwaar? Deze cheesecake maakte ik met Philadelphia, wat net iets minder vet is dan Mon Chou kaas en tegelijkertijd net iets smeuiger. Bovendien hoef je hem niet te bakken, dus het is ook nog eens super duper makkelijk!

No bake cheesecakes

Bereidingswijze no bake mini cheesecakes

Maak eerst de bodem. Vermaal koekjes in een keukenmachine tot kruim. Smelt de kokosolie (of roomboter) en meng die door het koekkruim. Verdeel over de cupcakevormpjes en druk goed aan met de bolle achterkant van een theelepel.

Maak de taartvulling. Doe de Philadelphia in een keukenmachine samen met de granaatappelpitjes, kokosbloesemsuiker en vanille-extract. Je kunt de boel ook gewoon goed doorroeren als je geen keukenmachine hebt, alleen krijg je dan geen roze vulling, maar een wit-met-hele-granaatappelpitten-vulling. Ook lekker!

Verdeel het mengsel voor de vulling over de vormpjes en zorg dat ze goed (dus tot de rand) gevuld zijn.

Laat de cheesecakejes minstens een uur opstijven in de koelkast.

Serveer met wat extra granaatappelpittjes en eet direct.

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties