logo
RECEPT

Omelet van havermout, veldsla en pompoenpitten als lunch

110314141924E42Image.jpg
INGREDIËNTEN

Deze hartige omelet van Three Girls One Kitchen vult enorm doordat je havermout toevoegt. Een complete maaltijd dus! De havermout zorgt er bovendien voor dat je minder snel geneigd bent om een tussendoortje te eten.

 

Een leuke variatie is om van de omelet een soort wrap te maken. Je rolt de topping erin in plaats van dat je hem serveert. Een feestje op je bord!

Doe een beetje (kokos)olie in een koekenpan en verhit op middelhoog vuur.

 

Kluts de eieren en doe daar de havermout bij. Roer goed door elkaar.

 

Doe het mengsel in de koekenpan en bak het ei gaar aan beide kanten, breng op smaak met zout en peper.

 

Strooi wat Parmezaanse kaas over de omelet zodra je deze omdraait, dan kan het goed smelten.

 

Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pompoenpitten. Zodra ze beginnen te ploffen nog even laten roosteren.

 

Leg de omelet op een bord en doe hier de veldsla, pompoenpitten en nog wat Parmezaanse kaas op.

 

Eet smakelijk!

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties