
INGREDIËNTEN
-
Spinazie 1 piepklein handje
-
Eieren 1 stuks
-
Roggebrood 1 snee
-
Gerookte zalm 50 gram
Rogge is net als spelt een broertje van tarwe, maar waar tegenwoordig vrij veel mensen gevoelig zijn – of denken te zijn – voor (de gluten in) tarwe, is rogge minder doorgekweekt en zijn de gluten in rogge voor sommige mensen beter te verteren dan die in tarwe. Of dat ook voor jou geldt ontdek je maar op één manier: proberen! Zelf vind ik roggebrood gewoon erg lekker, en heerlijk vullend.
Dit ontbijt is top om jezelf (of iemand anders) te verwennen op een zondagochtend. Een ei pocheren is kinderspel als je mijn trucje gebruikt. Bekijk de video hieronder om te zien wat ik bedoel. Enjoy your sunday!
Pocheer het ei zoals in bovenstaande video.
Verdeel de spinazie en de zalm over het roggebrood. (Ik vind het lekker om roggebrood te toasten, maar dat schijnt heel raar te zijn. Dat is dus optioneel.)
Leg het gepocheerde ei op de zalm, snijd het open met het puntje van een scherp mes en zie hoe de foodporn-film zich voor je ogen afspeelt: druipend eigeel. Damn. Goeiemorgen!
INGREDIËNTEN
-
Spinazie 1 piepklein handje
-
Eieren 1 stuks
-
Roggebrood 1 snee
-
Gerookte zalm 50 gram

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties