Ontbijt van gezond chocolade ’ijs’
INGREDIËNTEN
-
Cacaopoeder 1 eetlepel
-
Banaan 2 stuks, in plakjes en bevroren
-
Rauwe cacao nibs 2 eetlepels
-
Pindakaas 3 theelepels
-
Spinazie handje
-
Amandelmelk 200 milliliter
IJs als ontbijt, dat klinkt toch briljant? Deze ’smoothie’ maakte ik met wat minder melk dan normaal en met bevroren banaan, zodat het qua consistentie echt op ijs lijkt. Omdat banaan van nature al aardig zoet is hoef je geen suiker of honing toe te voegen. De spinazie voegde ik toe voor wat extra vezels en vitamines – daar proef je verder niets van. Met dit recept maak je twee porties.
Meng alle ingrediënten in een blender, maar houd één eetlepel cacao nibs apart.
Laat de blender 2-3 minuten draaien.
Verdeel het ’ijs’ over twee glazen en garneer met de overgebleven cacao nibs.
Eet direct.
INGREDIËNTEN
-
Cacaopoeder 1 eetlepel
-
Banaan 2 stuks, in plakjes en bevroren
-
Rauwe cacao nibs 2 eetlepels
-
Pindakaas 3 theelepels
-
Spinazie handje
-
Amandelmelk 200 milliliter
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties