logo
RECEPT

Paasrecept: Toast met gegrilde pompoen, geitenkaas, kiemgroenten & gepocheerd ei

Toast met gegrilde pompoen, geitenkaas, kiemgroenten & gepocheerd ei
INGREDIËNTEN

Met Pasen zet ik zelf het liefst de lekkerste taarten en andere zoete meuk op tafel. Omdat ik weet dat er ook mensen zijn die meer van hartigheid houden, bedacht ik ook een hartig Paasgerecht. Deze toast van zuurdesembrood besmeer je met pompoenhummus, geitenkaas en maak je af met een gepocheerd of zachtgekookt ei. Pompoenhummus kun je zelf maken door 100 gram geroosterde pompoen toe te voegen aan dit hummus recept en geen 265 gram, maar 165 gram kikkererwten te gebruiken.

Dit recept is goed voor 4 porties!

Toast met gegrilde pompoen, geitenkaas, kiemgroenten & gepocheerd ei

Bereidingswijze

Pocheer de eieren, of kook ze tot ze nog nét een enigszins vloeibare dooier hebben (zo’n 6 minuten).

Toast de sneetjes zuurdesembrood en smeer de pompoenhummus erover uit. Schik er wat blaadjes veldsla. Brokkel de geitenkaas er vervolgens in stukjes over.

Hak de pistachenoten in stukjes.

Leg een eitje op elk stuk toast.

Verdeel de noten en kiemgroenten over de toast.

Serveer direct.

Fijne Paasdagen alvast!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties