
INGREDIËNTEN
-
Watermeloen 300 gram, in kleine stukjes
-
Koriander 15 gram, gesneden
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Feta 75 gram
-
Bacon 55 gram, krokant gebakken
-
Gele paprika 12 stuks (mini's)
-
Groene peper 1-2 stuks
“Maar wat moet ik dán tussendoor eten?”, denk je vast regelmatig als je gefrustreerd tussen de chips en koekjes door laveert in de supermarkt. Groente tussendoor hoeft echt niet iets te zijn waar je niet naar uit kunt kijken. Als je lekkere trek hebt kunnen ze een prima vervanger zijn voor een zakje chips. Colleen weet dat ook en maakt deze gevulde mini-paprika’s. Ze hebben een lekkere crunch en door de meloen is je craving naar zoet ook weer verdwenen.
Voor een vega en slankere variant laat je de bacon natuurlijke gewoon weg.
Meng voorzichtig de watermeloen, koriander, jalapeno, rode ui en limoensap in een kom.
Snijd de steeltjes uit de paprika’s. Snijd ze nu open en verwijder de zaadjes.
Vul elke helft met een lepel salsa en verdeel wat feta en bacon eroverheen.
Je kunt de watermeloen salsa ook als dip gebruiken!
Lekker snacken!
INGREDIËNTEN
-
Watermeloen 300 gram, in kleine stukjes
-
Koriander 15 gram, gesneden
-
Limoensap 2 eetlepels
-
Feta 75 gram
-
Bacon 55 gram, krokant gebakken
-
Gele paprika 12 stuks (mini's)
-
Groene peper 1-2 stuks

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties